Coaching

Wil jij jezelf verder ontwikkelen in je werk of op persoonlijk vlak? Of loop je telkens tegen zaken aan die jou belemmeren in je leven of als professional? Met een coachingstraject pak je de regie. Of faciliteer je je medewerker of collega. 

Hoe werkt dat bij ons?

We beginnen met een bak koffie tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw vraag en jouw behoefte. Op basis van dit gesprek krijg je een voorstel van ons. Jouw vraag/doel (en die van de organisatie) staat vervolgens centraal tijdens het coachtraject.

 

 

 

 

Word de beste versie van jezelf!

Hieronder vind je een overzicht van onze diensten op het gebied van coaching. Neem contact met ons op als je vragen hebt of als je een intakegesprek wilt. 

Loopbaanbegeleiding

Studiekeuzebegeleiding

Persoonlijke coaching

Assessments

Vitaliteitscoaching

Outplacementbegeleiding

Executive coaching

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken

Dit zegt één van onze kandidaten:

"Als coach heb ik Corrien leren kennen als uitermate kundig. Middels uitgebreide onderzoeken, wetenschappelijk analyses, en persoonlijke gesprekken weet Corrien de juiste snaren te raken en je echt verder te helpen. Ze is niet bang om lastige vragen te stellen, en weet snel tot de kern door te dringen. Met haar enthousiaste, werkelijk geïnteresseerde en doeltreffende manier van werken kan ik haar aan iedereen van harte aanbevelen."

- Laureijs Gouverneur- 

Deze website maakt gebruik van cookies

 

 

Zij zijn er beter van geworden