Executive coaching

Eén valkuil kan het succes van je organisatie of jezelf in de weg staan. 

Hoe hoger 'in de boom' van je organisatie, hoe meer je te maken hebt met 'politieke issues’, met dilemma’s en met gedrag. Je optreden ligt onder een vergrootglas en je keuzes hebben vaak een grote impact op de organisatie en het personeel.

Je herkent je misschien in de volgende omschrijvingen:

  • Ik stuur een organisatieonderdeel aan als CEO, bestuurder of directeur en ik heb te maken met lastige ethische dilemma’s;
  • Ik ervaar door flinke spanning in mijzelf dat mijn mentale en fysieke energie onder druk staat;
  • Graag wil ik sparren over punten waar ik bij mezelf of in de organisatie tegenaan loop, maar ik mis binnen de organisatie iemand met wie ik dat oordeel- en waardenvrij kan doen.

Zo ja, dan is executive coaching voor jou een uitkomst.

Onze executive coaches bieden (top)ondernemers, hoger management en bestuurders een veilige omgeving om in te reflecteren, te sparren en om te onderzoeken. Zij hebben onder andere kennis van verandermanagement, groepsdynamica en het krachtenveld waarmee je te maken hebt als bestuurder of directeur. Daarover schreven zij twee managementboeken: 'Top 10 voor topteams' (2015) en 'Your company's got talent' (2010).

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken 

Dit zegt één van onze kandidaten: 

"Ik heb meer inzicht in het krachtenveld en de arena van het rattengedrag. Je hebt me weerbaar gemaakt in deze harde omgeving. Ik kan beter anticiperen en aanvallen pareren en voel me veel beter in mijn vel daardoor." 

 

 

 

Zij zijn er beter van geworden