Loopbaanbegeleiding

Herken je dat? Dat je iedere dag naar je werk gaat en doet wat er van je gevraagd wordt. Je doet je best, maar de prik is ervan af. Je hebt het gevoel dat je er veel meer uit kunt halen, maar hoe?

Wil jij meer geluk en succes in je (loop)baan?

Loopbaanbegeleiding is iets voor jou als je je wilt doorontwikkelen in je huidige functie of je niet helemaal op je plek zit in je huidige baan. Als je een stap wilt zetten in je loopbaan, maar niet goed weet welke kant je het beste op kunt gaan.  Of als je wel wat hulp kunt gebruiken bij het vinden van een passende functie. 

Loopbaanbegeleiding helpt je om stapsgewijs een nieuwe weg in te slaan. Om een loopbaankoers te kiezen die dicht bij je persoonlijkheid, talenten en reële mogelijkheden ligt. Wij helpen jou met een concreet loopbaanplan, onderscheidend CV en LinkedIn profiel en een strategie om jouw gunfactor te verhogen.

Bekijk hieronder de video van Marleen over haar ervaring na een succesvol loopbaantraject! 

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.

Na een loopbaantraject bij Optimaal Talent heb je regie op je loopbaan en weet je precies wat je kunt doen om je werkzaamheden meer aan te laten sluiten bij jouw sterke punten en drijfveren.

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken

Dit zegt één van onze deelnemers:

"Ik wilde jou heel graag bedanken voor de fijne gesprekken en je begeleiding tijdens de zoektocht naar mijn droombaan! Dit traject was voor mij veel meer dan de zoektocht naar de droombaan. Ik heb mijzelf weer een stukje beter leren kennen en ik heb antwoorden gekregen op veel vragen. Jij hebt mij echt geholpen in  de zoektocht naar de ware Ivana!"

- Ivana Mikulic-

 

Zij zijn er beter van geworden