Outplacement

Ontslag of baanverlies is ingrijpend door het verlies van zekerheid, structuur, een stukje identiteit en inkomen.
Heb jij, of hebben je medewerkers binnenkort geen werk meer? Dan is het prettig om stapsgewijs begeleid te worden naar een andere functie of andere werkomgeving. Dat is outplacement. 

Bij ons is outplacement 100%  maatwerk: volledig gericht op jou en binnen het budget. Soms is er sprake van een beschikbaar budget vanuit de werkgever. 

In 95 procent van alle trajecten begeleiden wij iemand naar passend werk binnen de afgesproken trajectduur van gemiddeld 6 tot 12 maanden.

 

Aan de hand van een vrijblijvend kennismakingsgesprek doen we je een voorstel over de aanpak, werkwijze en begeleiding. We maken zonodig gebruik van e-tooling, online testen en social media. 

Kortom, we stomen jou of je collega klaar om zelfstandig de ideale nieuwe baan te vinden op de arbeidsmarkt. De inzichten en technieken die geleerd worden, geven bovendien houvast voor de toekomst, waarin het steeds meer gaat om inkomenszekerheid in plaats van baanzekerheid. 

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken

Dit zegt één van onze opdrachtgevers: 

"Stephen en ik hebben samengewerkt in het (tijdelijke) mobiliteitscentrum van Robeco. Als coach en loopbaanadviseur heeft hij een jaar lang boventallige medewerkers succesvol begeleid naar een andere baan of uitdaging buiten Robeco. Stephen is voor mij een typisch voorbeeld van de coach als
instrument. Hij zet al zijn talenten in om die van andere te ontdekken, ontwikkelen en optimaal te benutten. Stephen is zeer professioneel, betrouwbaar, vriendelijk en warm. Zijn inspiratie, passie, energie en enthousiasme zijn besmettelijk. Het is een cadeau om met hem te mogen samenwerken!"

- Paule Kok, HR adviseur Robeco- 

 

Zij zijn er beter van geworden