Studiekeuzebegeleiding

Het is een belangrijke keuze die ook nog eens je toekomst bepaalt: wat ga ik studeren? Daar kun je een hoop vragen bij hebben, zoals:

  • Welk type baan past goed bij mij?
  • Wat zijn mijn interesses en drijfveren (wat wil ik)?
  • Welke studie kan ik dan het beste kiezen?

Je kunt bij ons terecht voor studiekeuzebegeleiding als je een antwoord zoekt op deze vragen.

Het kan zijn dat je het helemaal nog niet weet, dat je twijfelt tussen enkele studies of dat een gewenste studie om wat voor reden dan ook niet door kan gaan (door uitloting bijvoorbeeld).

Een studiekeuzetraject bestaat bij ons uit gesprekken met een van onze loopbaanadviseurs, uit opdrachten en uit één of meer aanvullende talent-, beroepskeuze- of persoonlijkheidstesten. Op basis daarvan krijg je een passend studieadvies. Je weet dan precies welke beroepen en opleidingen goed aansluiten bij jou. In het advies nemen we ook je persoonlijkheidstype, drijfveren en sterke punten mee.

We beginnen altijd met een kosteloos intakegesprek. We kunnen dan samen bepalen wat je nodig hebt en welk traject daar bij past. 

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken 

Dit zegt één van onze kandidaten:

"Je hebt mij supergoed begeleidt als loopbaanadviseur. Door de persoonlijke en professionele benadering voelde ik mij direct op mijn gemak en konden we doelgericht aan de slag. Dankzij Corrien weet ik nu welke richting bij mij past en ben ik zelfverzekerder geworden over mijn kwaliteiten. Ik wil je heel graag bedanken voor alle goede hulp en het 'duwtje' in de juiste richting!"

- Anouk de Vrij-

 

Zij zijn er beter van geworden