Vitaliteitscoaching

Heb jij last van stress,  slaapproblemen of vage klachten, zoals hoofdpijn, rugklachten of huidproblemen? Lukt het je niet om voldoende te bewegen en gezond te eten? Heb jij te weinig tijd voor de zaken die je echt belangrijk vindt (tijd met je gezin/familie/vrienden, hobby's of ontspanning)? Zijn jouw lichaam en geest uit balans? 

We hebben gemiddeld 4000 weken te leven

En we weten allemaal hoe snel die weken voorbij gaan. Dus als je iets wilt veranderen aan je leven, leefstjil of toekomstbeeld dan is NU het moment. 

 

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken wij een voorstel voor een vitaliteitstraject op maat. Het doel van het traject is het duurzaam en positief beïnvloeden van je gezondheid, je energieniveau en je balans. Onderdelen die hierbij aan bod komen zijn:

  • Zingeving en werkgeluk. Je kunt heel braaf naar de sportschool gaan en overstappen op salades, zonder bezieling in je leven is jouw immuunsysteem uiterst kwetsbaar. Een belangrijk onderdeel van ons vitaliteitstraject is het ontdekken van jouw verlangen, drijfveren, talenten en energiegevende factoren. 
  • Relaties. Prettige sociale relaties geven je energie en hebben een grote invloed op je vitaliteit. Wij begeleiden jou bij het versterken of herstellen van de relatie met mensen die belangrijk voor jou zijn. 
  • Positief denken. Met positieve gedachten, humor en het vermogen om te relativeren kun je stress verminderen. Met praktische oefeningen en methoden leer je hoe je jouw gedachten kunt sturen en positiever kunt maken. 
  • Balans tussen inspanning en ontspanning. Wij maken een persoonlijk ‘stressrecept’ dat jouw balans terug te krijgen in je leven. Je leert hoe je gemakkelijk voldoende herstelmomenten in kunt richten (iedere dag).
  • Een uitgebreide analyse bij een natuurgeneeskundig therapeut waar wij mee samenwerken. Deze analyse geeft een overzicht van onder andere: de stofwisselingssnelheid, de darmfunctie, het immuunsysteem en de activiteit van de bijnieren en de schildklier.
  • Voeding en beweging. Je krijgt praktische leefstijladviezen, recepten en een persoonlijk plan voor een gezond voedings- en bewegingspatroon dat bij jouw lichaam en je leven past.  

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zij zijn er beter van geworden