Nieuw: Coachend Leiderschap Practitioner

Nieuw: Coachend Leiderschap Practitioner
Nieuws

maandag 11 september 2017 - Mirella Schaeken

Optimaal Talent komt met vernieuwend in-company leiderschapsprogramma 

Speciaal voor directeuren, managers, leidinggevenden, HR-professionals, teamleiders, coördinatoren en projectleiders die binnen de overheid en het bedrijfsleven werkzaam zijn, hebben wij een 5-daagse in-company opleidingsprogramma ontwikkeld die inspeelt op de veranderende rol van leidinggevenden. 

Emotionele intelligentie

De rol van leidinggeven is allang niet meer wat het geweest is. Nee, leidinggeven vraagt méér wendbaarheid en beter talentmanagement in deze tijd van snelle veranderingen. Zelfsturende teams zijn niet meer weg te denken tegenwoordig. Dit maakt dat er zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid steeds meer om coachend leiderschap gevraagd wordt. Maar lang niet iedere leidinggevende is per definitie een goede coach. Dit vereist een andere aanpak dan je wellicht gewend bent. O.a. feedbackvaardigheden, interpreteren, observeren, empathisch luisteren, team coaching en talentidentificatie helpen jou die leidinggevende coach te worden. Het vraagt om versterking van je emotionele intelligentie, zelfkennis, inlevingsvermogen en vraagtechnieken.

Essenties van NLP, TA en talentmanagement

Regelmatig krijgen wij de vraag; hoe krijgen we in onze organisatie meer autonomie op de werkvloer, beter functionerende zelfsturende teams, solide talentmanagement en meer coachend leiderschap? Is er een ontwikkelprogramma voor coördinatoren, projectleiders, management of leidinggevenden? Wij hebben daarom in samenwerking met Robert Belger van Belgercoaching een unieke opleiding ontwikkeld die gebaseerd is op de uitgangspunten van Neuro Linguïstisch Programmeren en Transactionele Analyse

Op basis van doelen, wensen en randvoorwaarden kan deze training helemaal op maat gemaakt worden voor betere coachvaardigheden en motiverende gespreksvoering ondersteund door de krachtige uitgangspunten van NLP en TA.

Het vermelden waard, er wordt geoefend met een acteur in een veilige setting. En vooraf behoort een ontwikkelassessment tot de mogelijkheden!

Kortom, na dit opleidingsprogramma heeft de deelnemer meer praktische kennis en betere coachvaardigheden om meer uit teams en mensen te halen.

Koekje erbij?

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen, neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Viktor komt graag bij je langs om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken. Je bent ook altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Oud-Beijerland.

Klik hier om het volledige leiderschapsprogramma te zien! 

 

terug naar het overzicht

terug naar het overzicht

Zij zijn er beter van geworden