NIEUW: Diamantwijze®

NIEUW: Diamantwijze®
Nieuws

woensdag 25 april 2018 - Mirella Schaeken

Blij(f) werken!

 

Vooruitgang, innovatie, groei. Dat zijn dé kernwoorden. Een groot deel van de organisaties vragen om medewerkers die duurzaam inzetbaar zijn. Het wordt dus steeds belangrijker om zelf de regie te nemen en aan je loopbaan te werken. Ook als je een vast contract hebt. Investeer in je zelf! 

Is het talent van vandaag ook het talent van morgen? Hoe toekomstbestendig ben jij eigenlijk? Ben je wendbaar, vitaal en goed afgesteld voor de snelle dynamische wereld waarin je opereert? Kortom, in hoeverre ben je duurzaam inzetbaar?

Het is tegenwoordig meer dan ooit een must om proactief, wendbaar en vitaal te zijn om aan het werk te blijven. Waren de vijf kernvragen van coachees jarenlang: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, waar wil ik heen, waar word ik blij van? Nu worden deze vragen aangevuld met: hoe blijf ik blij en succesvol aan het werk tot mijn pensioen?

Om een antwoord te krijgen op deze vragen hebben wij een tool ontwikkeld! Dé nieuwste tool op het gebied van duurzame inzetbaarheid: De Diamantwijze® is live gegaan! 

De Diamantwijze® bestaat uit zes zogenaamde ‘C-facetten’ die een integrale kijk opleveren op duurzame inzetbaarheid. De 6C-betekenissen die wij onderscheiden zijn:

1. Context Omgeving & Omstandigheden, privé en zakelijk

2. Conditie Fysiek & Voeding

3. Competentie Vaardigheden & Gedrag

4. Convictie Waarden & Overtuigingen

5. ComplexieEigenschappen & Identiteit 

6. Connectie Spiritualiteit & Zingeving

Bedrijven en organisaties die werk maken van talenten van de medewerkers en hun gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling, plukken daar vaak direct de vruchten van.

Een down-to-earth aanpak om vitaal en wendbaar te blijven in je werk. 

Optimale talentondernemer in actie!

Wil je gelijk met een diagnosegesprek de diepte in? Gelijk een onderbouwde rapportage en een prioriteitenplan onder je arm naar buiten? Bel voor een afspraak.

Een analyse-consult bedraagt € 395,- voor particulieren (0% btw) en bestaat uit:

  • telefonische intake;
  • een consultgesprek sessie van 1,5 uur;
  • uitreiking van een rapportage;
  • prioririteitenplan met acties waar je direct invloed op hebt.

De Diamantwijze® kan ook gebruikt worden als voorbereiding op teamtrainingen. Door de informatie uit de online vragenlijsten te combineren met de informatie uit de individuele gesprekken, creëer jij als leidinggevende teamtrainingen die voorzien in de gezamenlijke groepsbehoefte. Informeer naar de mogelijkheden! 

"A diamond is a chunk of coal that did well under pressure."

terug naar het overzicht

terug naar het overzicht

Zij zijn er beter van geworden