Management Development

Medewerkers in hun kracht zetten

Gaan er dingen veranderen voor de managers in jouw organisatie? Is het bijvoorbeeld de bedoeling dat zij medewerkers meer vanuit hun kracht laten werken en/of dat zij meer coachend gaan leidinggeven? Of gaat hun rol veranderen door het creëren van zelfsturende teams?Wat de reden voor verandering ook is, onze trajecten voor management development (MD-trajecten) ontwikkelen en versterken de managementkwaliteiten.

Onze coach- en trainingsprogramma's sluiten direct aan bij de werkcontext van de deelnemers. De inzichten, handvatten en tools kunnen zij direct toepassen in de werkpraktijk. We hebben aandacht voor leiderschapsstijlen, persoonlijk leiderschap, coachen en ontwikkelen van medewerkers en verbindend leidinggeven (met oog voor mens, omgeving, bedrijf en resultaat). 

Het programma en de trajectduur stemmen we in co-creatie af.

Hierbij een voorbeeld van een open MD-traject die wij ook als in-company traject, indien gewenst maatwerk gericht kunnen aanbieden. 

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken

Dit zegt één van onze opdrachtgevers over ons: 

Jullie zijn het juiste bureau voor ons gebleken bij de formele aanbesteding van destijds. Ik heb vooral passie, gedrevenheid, positiviteit en vraaggerichtheid ontmoet. Jullie zijn er ook als er hobbels genomen moeten worden tijdens het traject en bij jullie is het glas altijd halfvol. Het is jullie gelukt om jullie DNA en jullie manier van denken over talentontwikkeling over te brengen op onze organisatie. Dat blijkt ook des te meer bij de afsluitende finale presentaties, waar duidelijk een taal en mindset naar voren komt. Jullie hebben duidelijk je stempel gedrukt en we zijn jullie daar dankbaar voor.

- Gert-Jan Bravenboer, algemeen directeur/gemeentesecretaris, Gemeente Barendrecht -

 

Zij zijn er beter van geworden