Doorlopende actie tijdens Corona-periode

Optimaal Talent biedt gratis virtuele begeleiding aan voor zorgmedewerkers.

Mensen in de zorg staan dag en nacht klaar voor anderen. Tijdens de coronacrisis is de werkdruk en emotionele belasting nog groter. Om hen een hart onder de riem te steken en hen te helpen met het uitvoeren van hun job in deze moeilijke tijden, stelt Optimaal Talent uit Oud-Beijerland kosteloos mentale begeleiding beschikbaar aan zorgprofessionals in de Hoeksche Waard.

Iedere dag horen en lezen we hoe moeilijk het is om met deze coronacrisis om te gaan. Mensen hebben angst, irritaties en serieuze uitdagingen op het werk. Dat begrijpen wij als geen ander, ook wij moeten dit ondergaan. Juist nu is fysieke en mentale gezondheid belangrijk. Daarom dragen wij graag ons maatschappelijke steentje bij aan de actie #zorgvoordezorg Wat ons betreft staan de zorgverleners er niet alleen voor.

Regionale zorgprofessionals die behoefte hebben aan mentale steun, een luisterend oor, hulp bij loslaten, ontspannen,
beter slapen of het opladen van hun energie kunnen gratis terecht bij Viktor en Stephen Steijger en hun Optimaal Talent team. Als gecertificeerde stress- en burn-outcoaches zijn zij aangesloten bij de beroepsvereniging VESB. 
Alle deelnemende VESB-coaches hebben een degelijke opleiding en zijn onderworpen aan een gedragscode en een onafhankelijke klachtencommissie. De Vereniging voor Erkende Stress- en Burn-out coaches is een not for profit organisatie die zich in BelgieĢˆ en Nederland inzet voor kwalitatieve begeleiding voor mensen met spanningsklachten of burn-out of die dat juist willen voorkomen. De coaches werken evidence based.

Let op:
Onze coaches begeleiden niet bij depressie of ernstig trauma, dan verwijzen ze door naar een klinisch psycholoog of huisarts.

Interesse hiervoor?
Wil je meer informatie over het initiatief of wil je als verantwoordelijke van een zorginstelling begeleiding van jullie personeel?Om het veilig te houden, werken we met online coaching.
Stuur dan een mailtje naar: info@optimaal-talent.nl

Gepubliceerd in Het Kompas - vrijdag 3 april 2020Zij zijn er beter van geworden