Stichting de Overbrugging

De afgelopen 5 jaar hebben we jongeren via Stichting de Overbrugging geholpen bij het maken van een nieuwe start met een gratis loopbaanscan. Iets moois terugdoen voor de wereld. Juist voor deze doelgroep, want laten we eerlijk zijn: een persoonlijk loopbaantraject is niet voor iedereen weggelegd. Simpelweg omdat niet iedereen de financiële middelen heeft om hierin te investeren.

Stichting De Overbrugging biedt hulp en onderdak aan jongeren die door verschillende redenen zijn vastgelopen in hun leven.

“Stephen, allereerst wil ik jou en jullie gehele organisatie bedanken voor de hele fijne samenwerking in de afgelopen 5 jaren. Dankzij jullie inzet hebben toch verscheidene jongens hun weg terug gevonden in de samenleving en het beroep gevonden wat bij hen past.
Wij kunnen het als Stichting de Overbrugging heel goed begrijpen dat jullie nu op een andere manier een bijdrage aan de samenleving willen gaan geven. Trouwens de inzet van jullie bij de Zinkwegse Boys dwingt ook bij velen respect af. Heel veel dank voor alles en speciaal veel dank voor de ontvangen vriendschap. Deze heb ik altijd heel erg gewaardeerd”.

-Arie van Pelt, initiatiefnemer en oprichter van Stichting de Overbrugging

Zij zijn er beter van geworden