Vrijwilligerswerk Voetbal

Viktor en Stephen vervullen diverse rollen in het vrijwilligerswerk.

Stephen 
Bij voetbalclub Zinkwegse Boys is hij sinds 3 jaar voorzitter. Andere functies die hij bij Zinkwegse Boys heeft vervult zijn jeugdvoorzitter (4 jaar), sponsorcommissie (5 jaar), PR (4 jaar) en jeugdvoetbaltrainer/coach (7 jaar).

Stephen werd in december 2018 genomineerd voor de Vrijwilligersspeld 2018 van de gemeente Oud-Beijerland.
Uit handen van wethouder H. van Waveren ontving hij een oorkonde vanwege zijn bijzondere bijdrage aan de leefbaarheid in Oud-Beijerland. Lees HIER het artikel over de nominatie op de website van Zinkwegse Boys.

"Stephen is een bevlogen voorzitter met een groot hart voor de Zinkweg. Voordat hij voorzitter werd heeft hij de jeugd bij Zinkweg een enorme boost gegeven en enorm bijgedragen aan de goede naam van onze prachtige club"

-Bertwin Melenstein, jeugdcommissie ZWB-

"Stephen heeft een creatieve geest die overal een oplossing voor heeft. Samenwerken binnen de organisatie is zijn kracht maar hij trekt vooral zelf de kar. Stephen is de spits van het team om in voetbaltermen te blijven"

-Govert Boekee, jeugdcommissie ZWB-


Viktor
Op de Jenaplanschool in Barendrecht was Viktor 3 jaar lid van de medezeggenschapsraad. Na 7 jaar jeugdvoetbaltrainer/coach te zijn geweest is hij sinds seizoen 2019-2020 bestuurslid technische zaken van voetbalclub
vv Heerjansdam. In deze taak is hij verantwoordelijk voor de jeugdopleiding, talentontwikkeling van spelers en doorstroom naar het 1e elftal, het vorm en inhoud geven aan de Heerjansdamse Voetbalschool, het begeleiden en coördineren van
15 coördinatoren, 23 teams, 46 trainers en 550 leden. 

Lees HIER het gehele artikel gepubliceerd in Heerjansdam zakelijk 2020.

 

Zij zijn er beter van geworden