Teamontwikkeling

Tussen samen werken en samenwerken zit een wereld van verschil. Vaak speelt er van alles, waardoor het team niet optimaal kan presteren. Het kan zijn dat teamleden niet al hun kwaliteiten benutten, dat er zaken niet uitgesproken worden of dat de teamleden niet aangesloten zijn op elkaars werk.

Laat jouw team effectiever en positiever samenwerken

Onze teamcoaches/trainers hebben veel ervaring met het begeleiden van teams. Bovendien hebben ze een flinke dosis inzicht in groepsdynamica en verandermanagement, waarover ze het managementboek ‘Top 10 voor topteams’ schreven. Deze 'canon van het teamleren' laat zien hoe je vanuit tien invalshoeken naar teamontwikkeling kunt kijken.

Kies voor één van onze teamtrajecten:

Teamcoaching

Teamtraining

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken 

Dit zegt één van onze opdrachtgevers: 

"Ik ben blij verrast en in sommige gevallen zelfs stomverbaasd over wat er actief gedaan werd met de methoden die je ons hebt meegegeven! Ik denk dat je vandaag hebt kunnen bereiken dat mensen zich echt kwetsbaar durfden op te stellen. Wat mij het meest blij maakt, is de veiligheid die gevoeld werd om dingen bespreekbaar te maken. Ik denk dat je ons niet alleen als team, maar ook als individu echt een stuk verder hebt geholpen. Ik heb aan het einde van de dag nog een paar sms’jes gehad met bedankjes; heel leuk. En ik dank jou dan ook."

- Ellen van Stratum, teamleider bij de Provincie Utrecht-

Deze website maakt gebruik van cookies

 

 

Zij zijn er beter van geworden