Open trainingen

Resultaat: 11 training(en)

Op aanvraag

In dit blended individuele programma leer je hoe je door slim gebruik te maken van social media gevonden wordt op je uniciteit! Het is een pitch-, LinkedIn- en CV-training in 1. Je leert hoe je als professional je toekomstbestendigheid veilig kunt stellen. Kortom: een onmisbare dag met de do’s en dont’s om er direct boven uit te springen in je zoektocht naar de ideale baan.

Meer informatie
Op aanvraag

Loop je ook steeds tegen dezelfde issues aan in het team? Het is er wel, maar het komt er niet uit! Een zelforganiserend willen zijn, maar toch weer terug vallen in oude patronen? De verbinding met je collega's missen en je je daardoor verloren voelt en dit ten koste gaat van de kwaliteit? Met deze training krijg je 10 ijzersterke handvatten hoe je kunt bouwen aan een bevlogen topteam.

Meer informatie
Op aanvraag

Ben jij een kei in je vak, maar wordt je toch te vaak gepasseerd voor interessante projecten? Wil je gewoon je senioriteit vergroten? Of wil je gewoon meer invloed in je omgeving krijgen? Voor 40% zijn dat je inhoudelijke kwaliteiten. Naast de inhoud, ook je succesvolle aanpak vergroten!

Meer informatie
Op aanvraag

Een down-to-earth training en exclusieve certificering voor trainers en coaches.

Meer informatie
Op aanvraag

Krijg meer plezier, overzicht en balans in je werk! Loop jij vaak achter de feiten aan in je werk? Dat je geen grip krijgt op jouw situatie? Ervaar je werkdruk en een gehaast gevoel? Je krijgt inzicht in belemmeringen in je werkstijl die je hinderen in je eigen timemanagement. Tijdens deze training leer je prioriteren en belemmeringen herkennen wat resulteert in een gezondere werk-privé balans.

Meer informatie

Zij zijn er beter van geworden