Trainingsaanbod

Resultaat: 8 training(en)

Irriteer jij je soms ook mateloos aan een bepaald type collega? Of kom jij niet meer uit je woorden als iemand zeer direct communiceert en zich een beetje dominant gedraagt? Als je wilt leren hoe je hier mee om kunt gaan en wat je kunt doen om grip te krijgen op jouw gedrag in relatie tot die ander, dan is deze training zeker iets voor jou!

Meer informatie

Herken je dat? Dat je iedere dag braaf naar je werk gaat. Je doet wat er van je gevraagd wordt, werkt je mails weg en probeert zoveel mogelijk taken van je lijstje af te vinken. ’s Avonds doe je je boodschappen, kook je eten en iets te vaak zit je de rest van de avond op de bank. Je doet je best, maar de prik is van je Fanta! Je hebt het gevoel dat je er veel meer uit kunt halen, maar hoe?

Meer informatie

Ben jij het ook zat om je altijd te schikken naar de ander? Om onder aan de stapel te liggen bij je collega's? Kortom: inzicht op leiderschap en skills die je nu nodig hebt om impact te hebben op jezelf, de ander en de organisatie, ook als je geen strepen hebt!

Meer informatie
08-02-2019

Mis jij ook veel van wat er bij de ander gebeurt? Heb jij ook wel eens het gevoel dat datgene waar het echt om gaat, niet op tafel komt? Ken jij jouw blinde vlek hoe je onder druk functioneert? Weet jij hoe je in één oogopslag ziet wat iemand niet zegt? Leer hoe je binnen 1 dag deze kennis en inzichten op doet!

Meer informatie
15-02-2019

Maak jij je ook zorgen over jouw houdbaarheidstermijn voor de langere termijn? Heb je het niet (meer) zo naar je zin op je werk of mis je de uitdaging in je functie? Ervaar je regelmatig spanning of frustratie tijdens je werk, maar weet je niet hoe je de onderliggende oorzaak aan kunt pakken? Of ben je juist wel tevreden over je werk, maar wil je jezelf verder ontwikkelen en de regie in eigen hand nemen?

Meer informatie

Zij zijn er beter van geworden