Trainingsaanbod

Resultaat: 13 training(en)

19-01-2018

Loop je ook steeds tegen dezelfde issues aan in het team? Het is er wel, maar het komt er niet uit! Zelfsturend willen zijn, maar toch weer terug vallen in oude patronen? Door HNW ook de verbinding met je collega's missen en je je daardoor verloren voelt en dit ten koste gaat van de kwaliteit? Kortom: stuk voor stuk ijzersterke handvatten voor teambuilding.

Meer informatie
26-01-2018

Mis jij ook veel van wat er bij de ander gebeurd? Heb jij ook wel eens het gevoel dat datgene waar het echt om gaat, niet op tafel komt? Kortom: in één oogopslag zien wat iemand niet zegt.

Meer informatie
26-01-2018

50% van ons geluk hebben we in eigen hand en hangt af van het gedrag en de keuzes die we zelf maken. Wat is dan logischer dan dat we ‘gelukskunde’ ook ontwikkelen bij medewerkers en leidinggevenden in organisaties? Gelukkige medewerkers zijn simpelweg meer waard. Letterlijk en figuurlijk. Voor jezelf, je collega’s, je klanten en je organisatie. Een win-win-win-situatie dus!

Meer informatie
31-01-2018

Wil jij je overtuigingskracht versterken? Je verbale en non-verbale vaardigheden aanscherpen voor lastige gesprekken en presentaties? Debatvaardigheden en gesprekstechnieken aanleren die jou nóg meer invloed geven in je rol als professional?

Meer informatie
07-02-2018

Veel organisaties zetten vastberaden in op méér wendbaarheid en beter talentmanagement in deze tijd van snelle veranderingen. Daarmee verandert de rol van leidinggevenden, dit maakt dat er zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid steeds meer om coachend leiderschap gevraagd wordt.

Meer informatie

Zij zijn er beter van geworden