Trainingsaanbod

Resultaat: 10 training(en)

24-01-2020

Wil jij je overtuigingskracht versterken? Je verbale en non-verbale vaardigheden aanscherpen voor lastige gesprekken en presentaties? Debatvaardigheden en gesprekstechnieken aanleren die jou nóg meer invloed geven in je rol als professional?

Meer informatie
11-02-2020

Ben jij een kei in je vak, maar wordt je toch te vaak gepasseerd voor interessante projecten? Wil je gewoon je senioriteit vergroten? Of wil je gewoon meer invloed in je omgeving krijgen? Voor 40% zijn dat je inhoudelijke kwaliteiten. Naast de inhoud, ook je succesvolle aanpak vergroten!

Meer informatie
03-03-2020

Krijg meer plezier, overzicht en balans in je werk! Loop jij vaak achter de feiten aan in je werk? Dat je geen grip krijgt op jouw situatie? Ervaar je werkdruk en een gehaast gevoel? Je krijgt inzicht in belemmeringen in je werkstijl die je hinderen in je eigen timemanagement. Tijdens deze training leer je prioriteren en belemmeringen herkennen wat resulteert in een gezondere werk-privé balans.

Meer informatie
06-03-2020

Voor meer vitaliteit, werkgeluk en toekomstbestendigheid

Meer informatie
10-03-2020

Loop je ook steeds tegen dezelfde issues aan in het team? Het is er wel, maar het komt er niet uit! Een zelforganiserend willen zijn, maar toch weer terug vallen in oude patronen? De verbinding met je collega's missen en je je daardoor verloren voelt en dit ten koste gaat van de kwaliteit? Met deze training krijg je 10 ijzersterke handvatten hoe je kunt bouwen aan een bevlogen topteam.

Meer informatie

Zij zijn er beter van geworden