Trainingsaanbod

Resultaat: 19 training(en)

Irriteer jij je soms ook mateloos aan een bepaald type collega? Of kom jij niet meer uit je woorden als iemand zeer direct communiceert en zich een beetje dominant gedraagt? Als je wilt leren hoe je hier mee om kunt gaan en wat je kunt doen om grip te krijgen op jouw gedrag in relatie tot die ander, dan is deze training zeker iets voor jou!

Meer informatie

Herken je dat? Dat je iedere dag braaf naar je werk gaat. Je doet wat er van je gevraagd wordt, werkt je mails weg en probeert zoveel mogelijk taken van je lijstje af te vinken. ’s Avonds doe je je boodschappen, kook je eten en iets te vaak zit je de rest van de avond op de bank. Je doet je best, maar de prik is van je Fanta! Je hebt het gevoel dat je er veel meer uit kunt halen, maar hoe?

Meer informatie

Trends en ontwikkelingen om in 1 dag helemaal op de hoogte te zijn als HR-professional, directeur of manager

Meer informatie

Merk jij dat je steeds verder uitgeblust raakt? Ben je vaak moe? Heb je last van stress?  En wordt het voor jou steeds lastiger om iedere dag fit op je werk te verschijnen?  Of ben jij manager, HR adviseur of directeur en zijn er binnen jouw team of organisatie medewerkers die last hebben van stress, uitgeblust zijn of ongezonde leefgewoonten hebben? Dan biedt de driedaagse training ‘Optimaal Vitaal’ uitkomst!

Meer informatie

Loop je ook steeds tegen dezelfde issues aan in het team? Het is er wel, maar het komt er niet uit! Zelfsturend willen zijn, maar toch weer terug vallen in oude patronen? Door HNW ook de verbinding met je collega's missen en je je daardoor verloren voelt en dit ten koste gaat van de kwaliteit? Kortom: stuk voor stuk ijzersterke handvatten voor teambuilding.

Meer informatie

Zij zijn er beter van geworden