Driedaagse training 'Optimaal Vitaal'

Ontdek de beste versie van jezelf door werk te maken van alle facetten van vitaliteit

Merk jij dat je steeds verder uitgeblust raakt? Ben je vaak moe? Heb je last van stress? En wordt het jou steeds lastiger om iedere dag fit op je werk te verschijnen?  Of ben jij manager, HR adviseur of directeur en zijn er binnen jouw team of organisatie medewerkers die last hebben van stress, uitgeblust zijn of ongezonde leefgewoonten hebben?

Dan biedt de driedaagse training ‘Optimaal Vitaal’ uitkomst!

 

Wat kun je verwachten?

1 op de 7 werkende Nederlanders heeft last van burn-out klachten en steeds meer mensen ondervinden problemen bij het vinden van balans in hun leven. Tijdens deze driedaagse vitaliteitstraining ga je als het ware door de wasstraat. Vitaliteit is namelijk veel breder dan gezond eten en sporten. Je krijgt inzicht in je drijfveren en verlangen, zodat je weet wat jou zin geeft in je leven en je richting kunt geven aan je loopbaan. Je rekent af met belemmerende overtuigingen, ineffectieve patronen en negatieve gedachten (over jezelf). Je wordt praktisch begeleid in het omgaan met stress en vinden van balans tussen werk en privé. Je leert hoe je beter voor jezelf kunt zorgen en een leefstijl (voeding en beweging) eigen te maken die gezond is én bij jouw leven past. Kortom: je werkt stap voor stap aan alle facetten van jouw vitaliteit.

Resultaat

Na deze driedaagse training heb je handvatten en een concreet stappenplan om af te rekenen met stress, balans te vinden, je fit te voelen én om meer uit je loopbaan te halen.

Voor de organisatie betekent dit een productieve en beter presterende medewerker! Uit onderzoek van Gallup is namelijk gebleken dat gelukkige medewerkers 45% productiever, 33% winstgevender en 300% innovatiever zijn. Hiernaast hebben zij 66% minder uitval door ziekte en 80% minder burn-out gevallen! (bron: Gallup.com)

Reacties van deelnemers

  • "Ik wilde je bij deze nogmaals enorm en hartelijk danken voor de training Optimaal Vitaal! Het heeft me echt goed gedaan en weer enorm veel nieuwe inzichten gegeven. De training had een goede mix aan onderwerpen die allemaal met elkaar samenkomen en de locatie was inderdaad super! Ik vond ook dat Corrien de training erg sterk heeft gedaan. Ze is een heel natuurlijk en transparant persoon en ze geeft daardoor een heel betrokken gevoel als trainer. We hadden ook een erg fijne groep (heel divers!) wat een goede sfeer schepte waar alles bespreekbaar was en emoties er ook mochten zijn. Ik vond het oprecht jammer dat de training gisteren was afgelopen, dus mijn complimenten voor jullie!"
  • De training Optimaal Vitaal heeft er op een luchtige maar doeltreffende manier voor gezorgd dat ik meer inzicht heb in de factoren die mijn leven lastiger en leuker maken. Dankzij de geboden handvaten heb ik hier nu grip op en kan ik de balans tussen werk en privé beter in de hand houden.

Optimaal Vitaal 2016

Bekijk hier het filmpje van de training Optimaal Vitaal in 2016!

 

Programma/onderdelen training

De driedaagse training Optimaal Vitaal is opgebouwd uit de 6 belangrijkste pijlers voor vitaliteit en geluk: Zingeving, ondersteunende relaties, een positieve mindset, voldoende herstelmomenten, beweging en voeding. Iedere trainingdag wordt er een gezonde, vers bereide en lekkere lunch verzorgd (lactosevrij, glutenvrij en zonder toegevoegde suikers). Verder wordt er tijdens de trainingen voldoende bewogen. Sportkleding is niet nodig. Schoenen waar je gemakkelijk op kunt lopen wel! 

Talentinvestering

De talentinvestering bedraagt € 1.197,- inclusief een verse gezonde lunch, materialen en hand-outs. Exclusief 21% BTW. Na afloop wordt een certificaat uitgereikt. 

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd maar niet in de gelegenheid? Je kunt ons altijd benaderen, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Deze training kan natuurlijk ook in-company verzorgd worden. Neem dan contact op met ons, wij bespreken graag de mogelijkheden: 0186-640711.

 

Samenvatting

Onderwerp
Ontdek de beste versie van jezelf door werk te maken van alle facetten van vitaliteit

Datum en duur
Op aanvraag

Locatie
Omgeving Oud-Beijerland

Direct inschrijven Vraag informatie aan

Informatie aanvragen

Zij zijn er beter van geworden