Eendaagse training 'De teamversterker'

Ontdek 10 effectieve manieren om teams te versterken!

Loop je ook steeds tegen dezelfde issues aan in het team? Het is er wel, maar het komt er niet uit! Zelfsturend willen zijn, maar toch weer terug vallen in oude patronen? Door HNW ook de verbinding met je collega's missen en je je daardoor verloren voelt en dit ten koste gaat van de kwaliteit? Kortom: stuk voor stuk ijzersterke handvatten voor teambuilding. Een soort canon van het teamleren.

Wat kun je verwachten?

De training ‘De teamversterker’ biedt een integrale visie en gereedschapskist voor managers, teamleiders, teamcoaches en medewerkers om samen een sterk team te bouwen. Juist op teamniveau kunnen organisaties de slag maken en teamontwikkeling is daarbij cruciaal. Een must dus voor iedere persoon die deel uitmaakt van een team op het werk, privé, als vrijwilliger of in de sportomgeving. Van ondermaats naar 18-karaats.

Opbrengsten van deze training:

  • Hoe doorgrond ik mijn team?
  • Hoe maak ik inzichtelijk wat er speelt onder de oppervlakte?
  • In welke teamfase verkeert ons team?
  • Hoe breng ik sterke en zwakke punten van ons team in kaart? En hoe benut ik dat?
  • Hoe breng ik prestaties en potentieel van het team in kaart? 
  • Hoe krijg ik organisatie-, team- en teamleden op 1 lijn? 
  • Welke interventie pas ik toe bij terugkerende teampatronen? 
  • Wat voor type leidinggevende is er nodig? 
  • Wat betekent dit voor mijn stijl van leidinggeven?

Data & Locatie

Deze training is bewust kleinschalig van opzet, met maximaal 12 deelnemers. Gelet op de grote belangstelling plannen we regelmatig data in. 

Talentinvestering

De talentinvestering bedraagt € 399,- inclusief een verse gezonde lunch. Exclusief 21% BTW. Na afloop wordt een certificaat uitgereikt. 

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd maar niet in de gelegenheid? Je kunt ons altijd benaderen, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Deze training kan natuurlijk ook in-company verzorgd worden. Neem dan contact op met ons, wij bespreken graag de mogelijkheden: 0186-640711.

Trainer en teamcoach

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze training wordt gefaciliteerd door Stephen Steijger. Hij is geregistreerd en gecertificeerd senior NOBCO trainer/coach/assessor bij Optimaal Talent, waarvan hij mede-eigenaar is. Stephen heeft vier boeken geschreven over talentmanagement en vele publicaties voor loopbaanvisie. Al 16 jaar wordt hij ingezet bij top-100 bedrijven en overheidsbedrijven om gedrag en resultaten te bereiken bij individuen, teams en organisaties. Stephen coacht en begeleidt veel professionals op het gebied van loopbaanzelfsturing en outplacement. De training plus terugkomdag is boordevol praktijksituaties, lichtvoetig, confronterend en gestoeld op wetenschap met een kleine t. Praktische toepasbaarheid en versneld leren staan centraal tijdens deze training.

Trainer Stephen Steijger verwoord de dag met het motto: 

“Word de beste versie van jezelf. Je werkzame leven is al gauw 1/3 deel van je wakkere tijd. Het leven is tekort om te vinken.  Mijn motto: niet vinken, maar vonken”

Samenvatting

Onderwerp
Ontdek 10 effectieve manieren om teams te versterken

Datum en duur
Op aanvraag

Locatie
Omgeving Oud-Beijerland

Direct inschrijven Vraag informatie aan

Informatie aanvragen

Zij zijn er beter van geworden