Eendaagse training 'Een leukere baan zonder weg te gaan'

Leer hoe je jouw functie beter laat aansluiten bij jouw talenten, interesses en drijfveren

Hang jij ook, 's ochtends als je op je werk komt, jouw jas vol met kwaliteiten en talenten aan de kapstok? En trek je dan vervolgens een werk- overall aan waarmee je je aanpast aan wat er van je gevraagd wordt binnen de kaders van je functie? Kortom: haal jij niet alles uit jezelf binnen je werk? Of zijn er taken die jou heel veel energie kosten binnen je werk? Dan is vertrekken en een andere functie zoeken zeker niet de enige oplossing!

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze eendaagse workshop 'Jobcrafting' leer je hoe je in je kracht kunt komen en taken, klussen, opdrachten en projecten kunt doen die ècht passen bij jouw talenten en drijfveren. We gaan aan de slag met oefeningen om braakliggende en verborgen talenten op te sporen. Je leert hoe je van je bestaande job een (nog) mooiere baan maakt zonder te vertekken. Je krijgt inzicht in omgekeerd denken. Niet: hoe maak je het individu passend aan een baan? Maar: hoe maak je de baan passend aan het individu? Ofwel, hoe kun je je werk zo inrichten dat jij met je unieke eigenschappen, sterke punten en interesses persoonlijk kan excelleren en daarmee ook jouw organisatie veel kunt bieden?

Opbrengsten na deze training

Na deze training heb jij jouw talentpotentieel in kaart gebracht. Je krijgt inzicht en handvatten om werk te doen dat je hart raakt en waar je graag je bed voor uit komt. Je staat uitgebreid stil bij welke taken echt bij je talenten passen en waarin je kunt excelleren. 

Voor wie?

Deze training is geschikt voor mensen die hun bestaande baan willen renoveren, opwaarderen of een nieuwe baan overwegen die beter bij hun talenten, behoeften en ambities past of meer energie geeft. Ook voor medewerkers, projectmanagers, netwerkers, professionals die in wisselende teamsamenstellingen werken.

De training is verder geschikt voor leidinggevenden die op basis van talentmanagement hun medewerkers in hun kracht willen zetten.

Talentinvestering

De talentinvestering bedraagt € 399,- inclusief een verse gezonde lunch en een online persoonlijkheidsanalyse. Exclusief 21% BTW. Na afloop wordt een certificaat uitgereikt. 

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd maar niet in de gelegenheid? Je kunt ons altijd benaderen, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Deze training kan natuurlijk ook in-company verzorgd worden. Neem dan contact op met ons, wij bespreken graag de mogelijkheden: 0186-640711.

 

Samenvatting

Onderwerp
Leer hoe je jouw functie beter laat aansluiten bij jouw talenten, interesses en drijfveren

Datum en duur
Op aanvraag

Locatie
Omgeving Oud-Beijerland

Direct inschrijven Vraag informatie aan

Informatie aanvragen

Zij zijn er beter van geworden