Eendaagse training 'Met iedereen door één deur'

Word sterker in je communicatie en vergroot je inlevingsvermogen met het DISC model

Irriteer jij je soms ook mateloos aan een bepaald type collega? Of kom jij niet meer uit je woorden als iemand zeer direct communiceert en zich een beetje dominant gedraagt? Als je wilt leren hoe je hier mee om kunt gaan en wat je kunt doen om grip te krijgen op jouw gedrag in relatie tot die ander, dan is deze training zeker iets voor jou!

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze training maak je kennis met de vier universele types van het DISC persoonlijkheidsmodel. Je ontdekt jouw voorkeurskleur en gedragspatroon en wat dit je vertelt over je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en irritaties bij anderen. Je leert voorkeursstijlen van anderen begrijpen en herkennen en je weet hoe je hier op een effectieve manier mee om kunt gaan.

Opbrengsten na deze training

 • Je hebt inzicht in jouw persoonlijkheidsprofiel met talenten, valkuilen, ontwikkelpunten, energiegevende factoren en gedragskenmerken; 
 • Je kunt voorkeursstijlen bij anderen herkennen en jouw gedrag en communicatiestijl hierop aanpassen;
 • Je weet hoe je effectief kunt samenwerken met anderen;
 • Je kunt begrip opbrengen voor het gedrag van de ander en hierdoor neutraler naar mensen kijken;
 • Als leidinggevende weet je hoe je leiding kunt geven aan verschillende type mensen;
 • Je kunt omgaan met weerstand en weet conflicten te hanteren of voorkomen;
 • Je kunt nog meer uit jezelf en je werk halen! 

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die een slag wil maken in zijn of haar interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden. Deze training past bij jou als je effectiever wilt samenwerken maar ook als je je relaties met anderen wilt versterken. Met je partner, medewerkers, kinderen, collega’s enzovoorts.

Deze training is ook zeer waardevol voor managers, teamleiders en leidinggevende. Je leert hoe je verschillende medewerkers kunt aansturen en motiveren.

Onderdelen van deze 1-daagse

 • Interactieve uitleg van het DISC- model met een spelvorm, filmfragmenten van bekende Nederlanders en humoristische gedichten;
 • Persoonlijke reflectie met de DISC persoonlijkheidsanalyse;
 • Met een acteur gespecialiseerd in DISC, wordt je uitgedaagd om vanuit de verschillende stijlen te communiceren om je doel te bereiken en aan te sluiten bij die ander;
 • Casussen en voorbeelden uit de praktijk (leidinggeven, conflicten, weerstand, samenwerken). 

Talentinvestering

De talentinvestering bedraagt € 399,- inclusief een verse gezonde lunch en een online DISC persoonlijkheidsanalyse. Exclusief 21% BTW. Na afloop wordt een certificaat uitgereikt. 

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd maar niet in de gelegenheid? Je kunt ons altijd benaderen, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Deze training kan natuurlijk ook in-company verzorgd worden. Neem dan contact op met ons, wij bespreken graag de mogelijkheden: 0186-640711.

Reacties van deelnemers

 • Deze methodiek is zo praktisch dat ik het dagelijks leven ga gebruiken. Een dag met veel energie en er is veel gelachen! Zo herkenbaar allemaal.”
 •  “Door deze training kan ik zeker mijn contact met anderen verbeteren”. 
 •  “Corrien is een zeer kundige coach en begeleider. Ze geeft heldere feedback en stelt heldere vragen om een situatie te verdiepen.  Ze heeft veel kennis van verschillende zienswijzen en aanpakken”. 

 

 

Samenvatting

Onderwerp
Word sterker in je communicatie en vergroot je inlevingsvermogen met het DISC model

Datum en duur
Op aanvraag

Locatie
Omgeving Oud-Beijerland

Direct inschrijven Vraag informatie aan

Informatie aanvragen

Zij zijn er beter van geworden