Eendaagse training 'Swing met al het talent in jouw tent '

Inzicht in de trends en nieuwe tools op het gebied van strategisch talentmanagement

 

Maak jij je ook soms zorgen of je team of organisatie klaar is voor de toekomst? Hebben jullie nu en in de toekomst wel de juiste man of vrouw op de juiste plek? Of ben je op zoek welke talenten en competenties nodig zijn om als organisatie toekomstbestendig te blijven? Betwijfel jij of iedereen binnen de organisatie echt kan floreren? En zijn jij en je collega-medewerkers eigenlijk wel duurzaam inzetbaar? Allemaal vragen die in deze eendaagse training, of liever inspiratiesessie, aan de orde komen.

Wat kun je verwachten?

In deze training raak je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van strategisch talentmanagement en strategische personeelsplanning en leer je hoe je slimmer werk kunt maken van alle aanwezige en benodigde kwaliteiten op de werkvloer. Oftewel, hoe je kunt swingen met al dat talent in jullie tent!

Je krijgt diverse praktijkvoorbeelden en inzichten uit de onderzoekswereld en literatuur aangereikt. Bovendien krijg je een inkijkje van kersverse tools om talenten en drijfveren beter te herkennen en te begrijpen en ook de mate aan duurzame inzetbaarheid van jezelf en je medewerkers professioneel te doorzien. Daarnaast bespreek je met de andere aanwezigen ingebrachte cases, waardoor je ook van vakgenoten en andere professionals leert.

 

“Talent is een gift. Als je het optimaal benut, wordt het een gave”

 

Opbrengsten na deze training

• Op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van strategisch talentmanagement;
• Vele praktijkvoorbeelden, bespreken van casuïstiek en intervisie met vakgenoten en andere professionals die zich bezighouden met HR en talentmanagement;
• Belangrijke ontdekkingen in de onderzoekswereld en literatuur over hoe medewerkers op de werkvloer kunnen floreren;
• Diverse talentinstrumenten op een rij waarmee je al het talent binnen organisaties beter kunt managen (herkennen, begrijpen en benutten);
• Demonstratie en inzicht van twee nieuwe tools, waaronder de Werkenergieanalyse en de door ons recent ontwikkelde Vitaliteitsmonitor om duurzame inzetbaarheid van jezelf en je collega’s/medewerkers in kaart te brengen;
• Veel ideeën en adviezen om ook binnen je eigen organisatie meer werk te maken van strategisch talentmanagement en talenten van jezelf, je collega’s in je team of organisatie.

Kortom, na deze dag ben je helemaal bij op het gebied van strategisch talentmanagement.

Voor wie?

Deze 1-daagse inspiratiesessie is zeer geschikt voor HR-professionals, directieleden, leidinggevenden, adviseurs en coaches binnen de overheid en bedrijfsleven. 

Talentinvestering

De talentinvestering bedraagt € 399,- excl. 21% BTW en inclusief koffie, thee en verse gezonde lunch. Na afloop ontvang je een certificaat. 

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd maar niet in de gelegenheid? Je kunt ons altijd benaderen, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Deze training kan natuurlijk ook in-company verzorgd worden. Neem dan contact op met ons, wij bespreken graag de mogelijkheden: 0186-640711.

Trainer/coach

Deze training wordt gefaciliteerd door trainer Viktor Steijger. Viktor is sinds 2001 trainer, coach en spreker bij Optimaal Talent, waarvan hij medeoprichter is. Hij wordt dagelijks gevraagd als spreker voor kleine en grote groepen en heeft vier boeken geschreven over talentmanagement, teamontwikkeling en persoonlijke effectiviteit.  

In zijn dagelijkse rol als coach wordt hij gevraagd bij top-100 bedrijven en overheidsorganisaties om talent- en teamontplooiing en resultaten te bereiken bij individuen, teams en organisaties. Viktor coacht en begeleidt veel teams en professionals op het gebied van talentontwikkeling, zelfsturing, persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden. 

Samenvatting

Onderwerp
Inzicht in de trends en nieuwe tools op het gebied van strategisch talentmanagement

Datum en duur
Op aanvraag

Locatie
Omgeving Oud-Beijerland

Direct inschrijven Vraag informatie aan

Informatie aanvragen

Zij zijn er beter van geworden