Eendaagse 'Zo neem je invloed op de verandering'

 

Fusiefit en wendbaar voor een herindeling, fusie of reorganisatie

In welke persoonlijke fase van verandering zit ik? En hoe kan ik er het beste mee omgaan? Hoe leer ik te relativeren? En positief te leren kijken? In deze training ga je leren zelf de regie in handen te nemen!

We behandelen verder vragen als: 

  • Hoe kan ik me voorbereiden op de herindeling, fusie of reorganisatie?
  • Hoe houd ik mijn baan leuk tot de herindeling, fusie of reorganisatie?
  • Hoe kom je van reactief gedrag (waarbij situaties bepalen hoe je werk verloopt) tot proactief gedrag (ik bepaal hoe mijn werk verloopt)?

Het omgaan met de veranderingen om van de ene werksituatie naar de andere te gaan, verloopt in vijf fasen (Urgentie, Loslaten, Niet-weten, Creatie en Nieuw Begin). Door deze fasen te verkennen, weet je wat je kan verwachten en begrijp je jouw eigen gedrag en emoties beter.

Door de toelichting aan de voorkant van een fusietraject te doen, heb jij een kapstok waar je steeds op terug kan vallen en een bril waarmee jij jezelf kan begrijpen in de aanstaande veranderingen.

Kortom: je krijgt tools in handen om de regie houden over onzekere situaties.

Wat kun je verwachten?

In deze training ga je samen met collega's actief aan de slag met hoe jij je goed kunt voorbereiden op grote veranderingen in een werksituatie, zoals een aanstaande herindeling, fusie of reorganisatie. 

Voor wie?

Deze training is geschikt voor managers, teamleiders, teamcoaches en medewerkers om samen aan de slag te gaan.

Groepsgrootte & Locatie

Deze training is bewust kleinschalig van opzet, met maximaal 12 deelnemers. Deze training vindt plaats op een inspirerende locatie in Oud-Beijerland. 

Talentinvestering

De talentinvestering bedraagt € 399,- excl. 21% BTW en inclusief koffie, thee en een verse gezonde lunch. Na afloop ontvang je een certificaat.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd maar niet in de gelegenheid? Je kunt ons altijd benaderen, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Deze training kan natuurlijk ook in-company verzorgd worden. Neem dan contact op met ons, wij bespreken graag de mogelijkheden: 0186-640711.

Trainer

Deze training wordt gefaciliteerd door Stephen Steijger. Hij is geregistreerd en gecertificeerd senior NOBCO trainer/coach/assessor bij Optimaal Talent, waarvan hij mede-eigenaar is. Stephen heeft vier boeken geschreven over talentmanagement en vele publicaties voor loopbaanvisie. Al 16 jaar wordt hij ingezet bij top-100 bedrijven en overheidsbedrijven om gedrag en resultaten te bereiken bij individuen, teams en organisaties. Stephen coacht en begeleidt veel professionals op het gebied van loopbaanzelfsturing en outplacement. 

Samenvatting

Onderwerp
Actief aan de slag met hoe jij je goed kunt voorbereiden op grote veranderingen in een werksituatie, zoals een aanstaande herindeling.

Datum en duur
Op aanvraag

Locatie
Oud-Beijerland

Prijs
€ 399,- (excl. btw) incl. gezonde verse lunch en koffie/thee/water gedurende de hele dag

Direct inschrijven Vraag informatie aan

Informatie aanvragen

Zij zijn er beter van geworden