Etalageworkshop 'Happy op het werk'

 “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken” – Gandhi –

Optimaal Talent en Improwerkt! organiseren maandagavond 13 november een gratis etalageworkshop “Happy op het werk” bij de bibliotheek in Het Kruispunt. 

Geluk op het werk loont

Gelukkig worden, ook op het werk, is het grootste doel wat we ons kunnen stellen. Gelukkige medewerkers zitten lekkerder in hun vel, zijn creatiever, klantgerichter en halen meer uit hun talenten en potentieel. Om precies te zijn: gelukkige medewerkers zijn 45% productiever, hebben 80% minder burn outs en zijn 300% innovatiever… Als je gelukkig bent op je werk ben je simpelweg meer waard. Letterlijk en figuurlijk. Voor jezelf, je collega’s, je klanten en je organisatie. Een win-win-win-situatie dus!

In deze workshop van twee uur krijg je inzichten en oefeningen die je in de mindset van het ‘vrije kind’ en gelukkige medewerker brengen. Je krijgt ook tips voor de kunst om gelukkig te zijn op je werk, hetgeen onderdeel uit maakt van de eigentijdse vaardigheid om je loopbaanregie in eigen hand te nemen en het beste uit jezelf te halen. Uiteraard sta je daarbij ook stil bij je eigen geluksgevoel op het werk. Deze workshop wordt leuk, no-nonsense en praktisch met een zakelijke insteek gebracht. De workshop wordt verzorgd door trainer/coach Viktor Steijger en improvisatie professional Tessa Vugts van Improwerkt!

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die werkt en dus ook voor ondernemers, bestuurders en leidinggevenden binnen de (semi)overheid en het bedrijfsleven die ook geluk bij anderen op de werkvloer kunnen stimuleren. 

Inschrijven?

Om te kunnen deelnemen kunt u zich hier inschrijven en voor meer info kunt u telefonisch contact opnemen op 01866-40711 of mailen naar info@optimaal-talent.nl of onderstaande webformulier invullen. 

De inloop is om 19.15 uur en de workshop is van 19.30-21.30 uur. Kom in kleding waarin je je het gelukkigst voelt!

Deze training is een voorproefje van de 2-daagse training “Happy op het werk”

Samenvatting

Onderwerp
In deze workshop van twee uur krijg je inzichten en oefeningen die je in de mindset van het ‘vrije kind’ en gelukkige medewerker brengen.

Doelgroep
Iedereen die werkt!

Datum en duur
maandag 13 november 2017
19.30-21.30 uur

Locatie
Bibliotheek Het Kruispunt te Barendrecht

Prijs
Gratis

Direct inschrijven Vraag informatie aan

Informatie aanvragen

Zij zijn er beter van geworden