Tweedaagse training 'Arbeidsmarktklaar in 2 dagen'

Gezien en gevonden worden voor jouw ideale baan!

Ook een 1.0 profiel en verouderd CV? Lukt het jou ook maar niet om uitgenodigd te worden? Wil je er binnen 4 seconden uitspringen?  Wil jij weten hoe je jezelf kunt presenteren met een onderscheidende pitch? Profileren en tegelijk authentiek overkomen?

Kortom: Hulp nodig voor een onweerstaanbaar CV en Linkedin-profiel?

Wat kun je verwachten?

In deze 2-daagse training leer je hoe je door slim gebruik te maken van social media gevonden wordt op je uniciteit! Het is een pitch/Linkedin-en-CV training in 1. Je leert je hoe je als professional je toekomstbestendigheid veilig kunt stellen. Kortom: onmisbare dagen met de do’s en dont’s om er direct boven uit te springen in je zoektocht naar de ideale baan. 

Opbrengsten van deze training

• Een betere online zichtbaarheid;
• Zicht op jouw merk en een style-personality-check;
• Een professionele en onweerstaanbare CV die er binnen 4 seconden uitspringt;
• Een 3.0 linkedinprofiel waardoor je echt door iedereen gevonden wordt en je jezelf onderscheidend presenteert;
• De juiste trefwoorden in je profiel, header, pitch en profielvelden om door zoekmachines gevonden te worden: Kortom SEO proof (Search engine optimization);
• Inzicht in jouw gunfactor;
• Tips voor sollicitatiebrieven (brief, e-mail of webformulieren);
• Inzicht in succesvolle benaderstrategieën op de arbeidsmarkt anno nu;
• Netwerken: je zakelijke contacten uitbreiden via Linkedin;
• De winnende sollicitatiestrategie: niet vinken, maar vonken!
• Video solliciteren.

Steeds vaker zetten werkgevers video in als preselectie-instrument in sollicitatieprocedures. Dat vraagt van jou voorbereiding én dat je weet hoe dat werkt. In dag 2 word je bijgeschoold op alle ins en outs van het videosolliciteren en natuurlijk ga je er ook zelf mee aan de slag. We gaan opnames maken en je leert pitchen middels de STARRA-methode. 

STARRA: Situatie, Taak, Actie, Resultaat, Terugkijken en Aangeleerd. Dit is een hedendaagse interviewtechniek om agile talent uit te vragen.

Data & Locatie

Deze training is bewust kleinschalig van opzet met maximaal 12 deelnemers. Deelnemers nemen eigen laptops en smartphones mee om Linkedinprofielen terplekke bij te werken en om een video-pitch te maken. 

Opmerkelijke reacties van deelnemers van deze training na afloop:

  • “Een lekker gevoel nu dat allemaal geregeld is”
  • “Dit had ik niet alleen gekund, solliciteren is een vak”
  • “Ik krijg hier zelfvertrouwen van”
  • “Was hard nodig, want jaren niet gesolliciteerd”

Talentinvestering

De talentinvestering bedraagt € 798 + € 125,- (1 uur prive consult op maat, jouw persoonlijke profielcheck) en Linkedin-profiel en CV-check-up, inclusief een verse gezonde lunch op een inspirerende locatie. Exclusief 21% BTW. Na afloop wordt een certificaat uitgereikt.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd maar niet in de gelegenheid? Je kunt ons altijd benaderen, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Deze training kan natuurlijk ook in-company verzorgd worden. Neem dan contact op met ons, wij bespreken graag de mogelijkheden: 0186-640711.

Trainer en teamcoach

Deze training wordt gefaciliteerd door Stephen Steijger. Hij is geregistreerd en gecertificeerd senior NOBCO trainer/coach bij Optimaal Talent, waarvan hij mede-eigenaar is. Stephen heeft vier boeken geschreven over talentmanagement en vele publicaties voor loopbaanvisie. Al 16 jaar wordt hij ingezet bij top-100 bedrijven en overheidsbedrijven om gedrag en resultaten te bereiken bij individuen, teams en organisaties. Stephen coacht en begeleidt veel professionals op het gebied van loopbaanzelfsturing en outplacement. De training plus terugkomdag is boordevol praktijksituaties, lichtvoetig, confronterend en gestoeld op wetenschap met een kleine t. Praktische toepasbaarheid en versneld leren staan centraal tijdens deze training.

Trainer Stephen Steijger verwoordt de dag met het motto: “Word de beste versie van jezelf. Je werkzame leven is al gauw 1/3 deel van je wakkere tijd. Het leven is tekort om te vinken. Mijn motto: niet vinken, maar vonken”
 

 

 

 

 

Samenvatting

Onderwerp
Gezien en gevonden worden voor jouw ideale baan!

Datum en duur
vrijdag 8 maart 2019
22 maart 2019
2 dagen + 1 uur privé consult op maat na deze dag

Locatie
Omgeving Oud-Beijerland

Prijs
€ 798,- + € 125,- (1 dag + 1 uur privé consult op maat na deze dag)

Direct inschrijven Vraag informatie aan

Informatie aanvragen

Zij zijn er beter van geworden