Zo word je arbeidsmarktklaar!

Gezien en gevonden worden voor jouw ideale baan!

Ook een 1.0 profiel en verouderd CV?
Lukt het jou ook maar niet om uitgenodigd te worden?
Wil je er binnen 8 seconden uitspringen?
Wil jij weten hoe je jezelf kunt presenteren met een onderscheidende pitch?
Profileren en tegelijk authentiek overkomen? 
Hulp nodig voor een onweerstaanbaar CV en Linkedin-profiel? 

Kortom: een profiel creëren dat oproept: 'Die wil ik uitnodigen!'

Wat kun je verwachten?

In dit blended individuele programma training leer je hoe je door slim gebruik te maken van social media gevonden wordt op je uniciteit!
Het is een pitch-,  LinkedIn en CV-training in 1.
Je leert hoe je als professional je toekomstbestendigheid veilig kunt stellen. Een onmisbare dag met de do’s en dont’s om er direct bovenuit te springen in je zoektocht naar de ideale baan. 

Volgens arbeidsmarktonderzoek van de Intelligence Groep vinden ongetrainde werkzoekenden gemiddeld slechts 30% van de voor hen geschikte vacatures. Als je niet handig bent in solliciteren wordt je niet gevonden en krijg je te weinig. Leer solliciteren is ons credo.

Opbrengsten van deze training

 • De winnende sollicitatiestrategie: niet vinken, maar vonken!
 • Een betere offline- en online zichtbaarheid zodat je uitgenodigd wordt.
 • Onbewuste bekwaamheden die goed tot hun recht komen in je CV/LinkedIn-profiel (je kunt veel meer dan je op je CV hebt gezet).
 • Een professionele en onweerstaanbare CV die er binnen 8 seconden uitspringt.
 • Een 3.0 LinkedInprofiel waardoor je echt door iedereen gevonden wordt en je jezelf onderscheidend presenteert.
 • De juiste trefwoorden in je profiel, header, pitch en profielvelden om goed door zoekmachines gevonden te worden. Kortom: SEO proof (Search engine optimization).
 • Tips voor een onderscheidende motivatiebrief
 • Inzicht in alle verboren manieren om vacatures te vinden binnen LinkedIn
 • De juiste snaar bij het netwerken: je zakelijke contacten uitbreiden middels de juiste toon via LinkedIn
 • Professionele sollicitatiegesprekken oefenen.
 • Optimaal gesprekken leren voeren met videosolliliciteren.
 • Deelnemers nemen eigen laptops en smartphones mee om LinkedInprofielen ter plekke bij te werken en om een video-pitch te maken.

Steeds vaker zetten werkgevers video in als preselectie-instrument in sollicitatieprocedures. Dat vraagt van jou voorbereiding én dat je weet hoe dat werkt. 

Blended traject op maat

Met een ‘blended’ traject van Optimaal Talent bestaat de coaching meestal uit een combinatie van bovengenoemde interventies. De coachee wordt tussen twee sessies niet langer ‘losgelaten’ maar kan kleine behapbare stappen zetten en telkens online terug rapporteren, feedback krijgen en reflecteren met zijn coach. Op deze manier zit de professionele begeleider dichter op het ontwikkelingsproces van de coachee en kan hij indien nodig sneller bijsturen. Zo wordt met blended begeleiding een steile leercurve gerealiseerd.

Reactie van een recente deelnemer:

“Stephen heeft mij gecoacht bij het aanscherpen van mijn CV en het bepalen van de beste strategie naar een volgende baan. Dit was een erg leuke en inspirerend ervaring, midden in de onzekerheid van de Corona crisis. Stephen voelt dingen goed aan, is prettig positief en prikkelend op de juiste momenten. Met goede, actuele kennis van zaken en een pragmatische aanpak heeft hij mij erg goed geholpen”.

Menno Keilman, accountmanager & change manager Robeco

Opmerkelijke reacties van deelnemers van deze training na afloop:

 • “Een lekker gevoel nu dat allemaal geregeld is”
 • “Dit had ik niet alleen gekund, solliciteren is een vak”
 • “Ik krijg hier zelfvertrouwen van”
 • “Was hard nodig, want jaren niet gesolliciteerd”

Talentinvestering

De talentinvestering bedraagt € 999,- exclusief BTW of 0% voor particulieren voor 3 live sessies van 2 uur. Onderling kan worden afgestemd voor een blended mix 'live'of online sessies.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd maar niet in de gelegenheid? Je kunt ons altijd benaderen, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Dit programma kan natuurlijk ook in-company verzorgd worden. Neem dan contact op met ons, wij bespreken graag de mogelijkheden: 0186-640711.

Trainer en teamcoach

Deze training wordt gefaciliteerd door Stephen Steijger. Hij is geregistreerd en gecertificeerd senior NOBCO trainer/coach bij Optimaal Talent, waarvan hij mede-eigenaar is. Stephen heeft vier boeken geschreven over talentmanagement en vele publicaties voor loopbaanvisie. Al bijna 20 jaar wordt hij ingezet bij gerenommeerde bedrijven en overheidsbedrijven om gedrag en resultaten te bereiken bij individuen, teams en organisaties. Stephen coacht en begeleidt veel professionals op het gebied van loopbaanzelfsturing en outplacement. De training plus terugkomdag is boordevol praktijksituaties, lichtvoetig, confronterend en gestoeld op wetenschap met een kleine t. Praktische toepasbaarheid en versneld leren staan centraal tijdens deze training.

Trainer Stephen Steijger verwoordt de dag met het motto: “Word de beste versie van jezelf. Je werkzame leven is al gauw 1/3 deel van je wakkere tijd. Het leven is tekort om te vinken. Mijn motto: niet vinken, maar vonken”
 

 

 

 

 

Samenvatting

Onderwerp
Gezien en gevonden worden voor jouw ideale baan!

Datum en duur


Locatie
Omgeving Oud-Beijerland/Rotterdam

Prijs
De talentinvestering bedraagt
€ 999 excl. BTW voor 3 live-sessies van 2 uur. Onderling kan worden afgestemd voor blended mix 'live' of online sessies.

Direct inschrijven Vraag informatie aan

Informatie aanvragen

Zij zijn er beter van geworden