Eendaagse training 'Neem de regie op je loopbaan!'

Zo blijf je toekomstbestendig op deze arbeidsmarkt

Maak jij je wel eens zorgen over jouw toekomstbestendigheid voor de korte en langere termijn? Heb je het niet (meer) zo naar je zin op je werk of mis je de uitdaging in je functie? Weet je alleen niet wat een wijze volgende stap is? Of ben je juist wel tevreden over je werk, maar wil je jezelf verder ontwikkelen en de regie in eigen hand nemen? Met deze training doe je een grondige APK-check voor huidige en toekomstige voor beroepen in met jouw profiel.

85% van onze kinderen heeft later een baan die nu nog niet bestaat (Dell Reports 2018). Ons werkveld zal veranderen in de komende decennium door de snelle en veranderende maatschappij waarin we werken. De veranderingen op de arbeidsmarkt hangen samen met deze ontwikkelingen. Om toekomstbestendig te zijn is het zaak om de benodigde nieuwe vaardigheden eigen te maken om in het veranderende werkveld te presteren. 

Organisaties vragen steeds meer om medewerkers die duurzaam inzetbaar zijn. Het wordt dus steeds belangrijker dat zij zelf de regie nemen over hun loopbaan. Ook als je een vast contract hebt. Investeer in je zelf! De leidende vraag van werkend Nederland:

Hoe blijf ik vitaal, succesvol en toekomstbestendig aan het werk tot m’n pensioen?

Wat kun je verwachten?

In deze eendaagse training krijg je scherp inzicht in jouw vitaliteit, energiebalans en wendbaarheid op de huidige arbeidsmarkt. Je brengt haarfijn in kaart hoe toekomstbestendig jij bent. Je krijgt handvatten wat jij kunt doen om een aantrekkelijke speler te blijven tot aan je pensioen. Je zet jezelf weer op het juiste spoor zodat je weer energie haalt uit je huidig en toekomstig werk. En hoe kun je je het beste kunt wapenen tegen de verandering op de arbeidsmarkt. Not but not least: je leert hoe recruiters selecteren op agile talent en je doorgronden op jouw aanpassingsvermogen en leerbereidheid. Kortom: in deze training krijg je inzichten hoe je als professional je toekomstbestendigheid veilig kunt stellen.

Kortom, alles wat je nodig hebt om regie te pakken en te houden in jouw loopbaan.

 Opbrengsten van deze training

 • In deze eendaagse training krijg je scherp inzicht in aanverwante of wellicht totaal andere beroepen die goed aansluiten bij wat je wel en niet kunt;

 • Je brengt jouw arbeidsmarktpositie in kaart met een kwantitatieve APK-scan in kaart hoe toekomstbestendig jij bent.

 • Je krijgt vanuit ons nieuwste boek ‘Wendbaar werken, coachen op vitaliteit en werkgeluk’ handvatten wat jij kunt doen om een aantrekkelijke speler te blijven tot aan je pensioen;

 • Je krijgt inzicht hoe je je verhoudt tot de gewenste vaardigheden voor de 21e eeuw;

 • Je krijgt tools om een gericht actieplan op stellen;

 • Je zet jezelf weer op het juiste spoor zodat je weer energie haalt uit je huidig en toekomstig werk;

 • Hoe je het beste kunt anticiperen op veranderingen op de arbeidsmarkt;

 • Je krijgt tools hoe je als professional je toekomstbestendigheid veilig kunt stellen
 • Je leert zelfverzekerd jouw carrière doelgericht te sturen, want alleen werk dat echt bij je past, geeft steeds weer plezier, energie en voldoening. 

 • Inzicht in de toekomstbestendigheid van jouw profiel en of je robotiseringsproof bent!

 • Kortom, blij(f) werken tot aan de eindstreep. Geeft dat geen zin aan je loopbaan en leven?

Opmerkelijke reacties van deelnemers van deze training na afloop:

 • “Ik heb nu een zeer breed en diep inzicht in hoe ik er nu voor sta op de arbeidsmarkt”
 • “Bij mij zijn er vele positieve veranderingen sinds deze training"
 • “Confronterend, prettig en eigentijds”
 • “Deze training had ik veel eerder moeten doen”

Talentinvestering

De talentinvestering bedraagt € 450,- excl. 21% BTW en inclusief drie online testen ‘, koffie, thee en verse gezonde lunch. Na afloop wordt er een certificaat uitgereikt.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd maar niet in de gelegenheid? Je kunt ons altijd benaderen, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Deze training kan natuurlijk ook in-company verzorgd worden. Neem dan contact op met ons, wij bespreken graag de mogelijkheden: 0186-640711.

Trainer

Deze training wordt gefaciliteerd door Stephen Steijger. Hij is geregistreerd en gecertificeerd senior NOBCO trainer/coach/assessor bij Optimaal Talent, waarvan hij mede-eigenaar is. Stephen heeft vier boeken geschreven over talentmanagement en vele publicaties voor loopbaanvisie. Al 18 jaar wordt hij ingezet bij top-100 bedrijven en overheidsbedrijven om gedrag en resultaten te bereiken bij individuen, teams en organisaties. Stephen coacht en begeleidt veel professionals op het gebied van loopbaanzelfsturing en outplacement. De training is boordevol praktijksituaties, lichtvoetig, confronterend en gestoeld op wetenschappelijk onderzoek, maar aangereikt als theorie met de kleine t. Praktische toepasbaarheid en versneld leren staan centraal tijdens deze training.

Trainer Stephen Steijger verwoord de dag met het motto: 

‘De beste manier om je toekomst te voorspellen, is deze zelf te creëren’

-Peter Drucker-

 

Samenvatting

Onderwerp
Loopbaanregie: blij(f) werken tot de finish!

Datum en duur
vrijdag 30 augustus 2019

Locatie
Omgeving
Oud-Beijerland/Rotterdam

Prijs
€ 450,- inclusief verse gezonde lunch en een online APK-test met een arbeidsmarktscan.

Direct inschrijven Vraag informatie aan

Informatie aanvragen

Zij zijn er beter van geworden