Tweedaagse training 'Praten als Brugman'

Word krachtiger door de kunst van het overtuigen, beïnvloeden en presenteren 

Wil jij je overtuigingskracht versterken? Je verbale en non-verbale vaardigheden aanscherpen voor lastige gesprekken en presentaties? Debatvaardigheden en gesprekstechnieken aanleren die jou nóg meer invloed geven in je rol als professional? Dan is deze training echt iets voor jou! 

In deze 2-daagse training wordt een improvisatieacteur ingezet als levend 'oefenmateriaal'! 

Wat kun je verwachten?

De training Praten als Brugman is geschikt voor iedere professional met de achterliggende leerwens: hoe kan ik voortaan (nog) overtuigender of impactvoller optreden? Je krijgt meer inzicht in beïnvloedingsstijlen en versterkt je overtuigingskracht. Je leert om ideeën, boodschappen en standpunten krachtiger over te brengen. Om beter gehoord te worden als het er écht om gaat.

Wat is mijn X-factor om anderen te kunnen enthousiasmeren en mee te krijgen? Hoe kan ik mijn zelfvertrouwen vergroten? Hoe kan ik cynische vragen, drogredenen en discussietrucs herkennen en pareren? Hoe kan ik een authentieke persoonlijke stijl ontwikkelen waar ik me lekker bij voel? Hoe kan ik naast gelijk hebben ook gelijk krijgen? Hoe lastige vragen, ruis, interrupties, kritische discussies in goede banen te leiden?

Kortom: Hoe sta ik optimaal in mijn kracht als spreker of adviseur?

Doelgroep

Deze training is geschikt voor professionals, adviseurs, managers, coaches, verkopers en iedereen die in relatie staat met opdrachtgevers of collega’s en in zijn werk gebaat is bij (meer) overtuigingskracht voor meer invloed.

Talentinvestering

De talentinvestering bedraagt € 899,- excl. 21% BTW en inclusief koffie, thee en lunch. Na afloop ontvang je een certificaat. 

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd maar niet in de gelegenheid? Je kunt ons altijd benaderen, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Deze training kan natuurlijk ook in-company verzorgd worden. Neem dan contact op met ons, wij bespreken graag de mogelijkheden: 0186-640711.

Opmerkelijke reacties van onze deelnemers:

  • “Wat praktisch en handig!”
  • “Je kunt het echt meteen in de praktijk gebruiken. Ook in privé-situaties”
  • “Leuk gebracht en een heel leuke en inspirerende training die me veel energie en een goed gevoel gegeven heeft”
  • “Ik wil hier nog meer vanaf weten, want hier kan ik echt wat mee. Echt ongelooflijk veel geleerd”
  • “Zeer boeiend. Heb me geen moment verveeld bij Viktor”

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.

Trainer/coach

Deze training wordt gefaciliteerd door trainer Viktor Steijger. Viktor is sinds 2001 trainer, coach en spreker bij Optimaal Talent, waarvan hij medeoprichter is. Hij wordt dagelijks gevraagd als spreker voor kleine en grote groepen en heeft vier boeken geschreven over talentmanagement, teamontwikkeling en persoonlijke effectiviteit.  

In zijn dagelijkse rol als coach wordt hij gevraagd bij top-100 bedrijven en overheidsorganisaties om talent- en teamontplooiing en resultaten te bereiken bij individuen, teams en organisaties. Viktor coacht en begeleidt veel teams en professionals op het gebied van talentontwikkeling, zelfsturing, persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden. 

"Als je goed naar iedereen luistert heeft men vaak wel een punt,                                              maar niet iedereen weet vaak een punt te maken".

 

Samenvatting

Onderwerp
Word krachtiger door de kunst van het overtuigen, beïnvloeden en presenteren

Datum en duur
vrijdag 24 januari 2020
vrijdag 7 februari 2020

Prijs
Talentinvestering € 899,- inclusief verse gezonde lunch

Direct inschrijven Vraag informatie aan

Informatie aanvragen

Zij zijn er beter van geworden