Tweedaagse training 'Van je hoofd vol naar in control'

Leer omgaan met stress en werk en leef vanuit jouw drijfveren en verlangens

De wekker gaat. Al een tijdje, maar je hebt nog geen zin om eruit te gaan. Tijdens het ontbijt check je alvast je email. Het wordt een drukke dag. Op je werk doe je je best om zoveel mogelijk voor elkaar te krijgen. Je eet je boterham terwijl je even snel je WhatsApp berichten checkt. Je komt al bellend thuis, kookt snel even wat en je ergert je aan de rommel. Sporten zit er niet in; te moe. Lezen ook niet; te veel aan je hoofd. Na een beetje TV te hebben gekeken volgt een nacht waarin je weer niet goed slaapt. Morgen weer een dag…

Herken jij je in dit verhaal? Heb jij het te druk, last van stress, voel je je overspannen of denk je dat je tegen een burn-out aan zit? Dan is het tijd voor verandering! De hoogste tijd om afscheid te nemen van haasten, drukte, stress en lange lijsten met ‘moetjes’. De hoogste tijd om ruimte te maken voor plezier, ontspanning, aandacht, energie en liefde in jouw leven! 

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze training gaan we niets doen met timemanagement. Je leert niet hoe je zoveel mogelijk voor elkaar kunt krijgen. Je gaat leren om juist NIET ALLES GEDAAN TE KRIJGEN. Na deze training weet jij wat je kunt doen om af te rekenen met drukte en om te gaan doen wat jij belangrijk vindt en wat jij wilt!

Je onderzoekt je overtuigingen en gedachten, ontdekt hoe patronen in je gedrag stress veroorzaken en je leert hoe je kunt focussen op wat belangrijk voor jou is. Maar van alleen inzicht krijg je vooral een groot hoofd. Daarom ga je actief aan de slag met nieuw gedrag en praktische methoden om toe te passen in je dagelijks leven.

Het belangrijkste onderdeel van de training zit verpakt in de twee weken tussen de trainingsdagen: DE 13 DAGEN OM JE ANDERS TE GAAN GEDRAGEN. Voor iedere dag krijg je een thema of opdracht mee; een ochtendritueel om met rust en aandacht aan je dag te beginnen, een dag zonder elektronica (telefoon!) of een dag waarin je alleen maar ‘Nee’ mag zeggen bij verzoekjes.

Opbrengsten na deze training

Na deze training (in december) kun jij het nieuwe jaar beginnen met het leven volgens jouw nieuwe patronen en overtuigingen. Je kent jouw persoonlijke stressoren en weet ze te hanteren. Je durft ‘niets te doen’, nee te zeggen en raakt niet in paniek als je je telefoon vergeet. Je bent in 2018 geen wandelende to-do-lijst meer, maar gefocust op wat voor jou belangrijk is.  

Voor wie?

Deze training is geschikt voor mensen die het gevoel hebben geleefd te worden en dit niet langer willen accepteren. Voor mensen die te veel spanning ervaren, stress hebben of overspannen zijn. Verder is deze training geschikt voor mensen die willen leren om hun aandacht te verleggen van het MOETEN naar het WILLEN.

Talentinvestering

De talentinvestering bedraagt € 798,- inclusief twee keer een gezonde lunch. Exclusief 21% BTW. 

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd maar niet in de gelegenheid? Je kunt ons altijd benaderen, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Deze training kan natuurlijk ook in-company verzorgd worden. Neem dan contact op met ons, wij bespreken graag de mogelijkheden: 0186-640711.

Trainer

Deze training wordt verzorgd door Corrien de Jongh. Zij is trainer en coach en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van stresscounseling en vitaliteit. Hiernaast is zij medeauteur van het managementboek ‘Top 10 voor Topteams!’.

Samenvatting

Onderwerp
Leer omgaan met stress en werk en leef vanuit jouw drijfveren en verlangens

Datum en duur
Op aanvraag

Locatie
Omgeving Oud-Beijerland

Direct inschrijven Vraag informatie aan

Informatie aanvragen

Zij zijn er beter van geworden