Trainingsaanbod

Resultaat: 13 training(en)

08-03-2019

Wil je in 2 dagen leren waar Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) in essentie om draait? Wil je je invloed vergroten of je communicatie versterken? Wil je weten hoe je positiever kunt denken, of wil je handvatten om je doelen om te zetten in resultaten?

Meer informatie
03-05-2019

Wil jij je overtuigingskracht versterken? Je verbale en non-verbale vaardigheden aanscherpen voor lastige gesprekken en presentaties? Debatvaardigheden en gesprekstechnieken aanleren die jou nóg meer invloed geven in je rol als professional?

Meer informatie
17-05-2019

Vraag jij je wel eens af hoe jouw collega’s het beste uit onderhandelingen kunnen halen met klanten of opdrachtgevers? Wil je dat jouw collega's - in plaats van direct over de prijs van het product of dienst te praten - vooral in gesprek gaan over de meerwaarde van jouw organisatie? In deze tweedaagse training gaat de commerciële professional zijn commerciële vaardigheden op een hoger plan brengen.

Meer informatie
31-05-2019

Loop je ook steeds tegen dezelfde issues aan in het team? Het is er wel, maar het komt er niet uit! Een zelforganiserend willen zijn, maar toch weer terug vallen in oude patronen? De verbinding met je collega's missen en je je daardoor verloren voelt en dit ten koste gaat van de kwaliteit? Met deze training krijg je 10 ijzersterke handvatten hoe je kunt bouwen aan een bevlogen topteam.

Meer informatie
04-06-2019

Ben jij het ook zat om je altijd te schikken naar de ander? Om onder aan de stapel te liggen bij je collega's? Kortom: inzicht op leiderschap en skills die je nu nodig hebt om impact te hebben op jezelf, de ander en de organisatie, ook als je geen strepen hebt!

Meer informatie

Zij zijn er beter van geworden