Trainingsaanbod

Resultaat: 13 training(en)

04-07-2019

Vraag jij je wel eens af hoe jouw collega’s het beste uit onderhandelingen kunnen halen met klanten of opdrachtgevers? Wil je dat jouw collega's - in plaats van direct over de prijs van het product of dienst te praten - vooral in gesprek gaan over de meerwaarde van jouw organisatie? In deze tweedaagse training gaat de commerciële professional zijn commerciële vaardigheden op een hoger plan brengen.

Meer informatie
05-07-2019

Vergroot je kans om die leuke baan te veroveren met een persoonlijk aanvalsplan!

Meer informatie
30-08-2019

Maak jij je wel eens zorgen over jouw toekomstbestendigheid voor de korte en langere termijn? Heb je het niet (meer) zo naar je zin op je werk of mis je de uitdaging in je functie? Weet je alleen niet wat een wijze volgende stap is? Of ben je juist wel tevreden over je werk, maar wil je jezelf verder ontwikkelen en de regie in eigen hand nemen? Met deze training doe je een grondige APK-check voor huidige en toekomstige voor beroepen in met jouw profiel.

Meer informatie
06-09-2019

Mis jij ook veel van wat er bij de ander gebeurt? Heb jij ook wel eens het gevoel dat datgene waar het echt om gaat, niet op tafel komt? Ken jij jouw blinde vlek hoe je onder druk functioneert? Weet jij hoe je in één oogopslag ziet wat iemand niet zegt? Leer hoe je binnen 1 dag deze kennis en inzichten op doet!

Meer informatie
13-09-2019

Hoe word je stress de baas en voorkom je dat je opgebrand raakt of juist hiervan herstelt. 

Meer informatie

Zij zijn er beter van geworden