Trainingsaanbod

Resultaat: 10 training(en)

10-03-2020

Loop je ook steeds tegen dezelfde issues aan in het team? Het is er wel, maar het komt er niet uit! Een zelforganiserend willen zijn, maar toch weer terug vallen in oude patronen? De verbinding met je collega's missen en je je daardoor verloren voelt en dit ten koste gaat van de kwaliteit? Met deze training krijg je 10 ijzersterke handvatten hoe je kunt bouwen aan een bevlogen topteam.

Meer informatie
31-03-2020

Loop jij vaak over je grenzen heen? Ben je niet zo goed in staat om goed voor jezelf te zorgen naar anderen? Grenzen overschrijden is dé nummer 1 veroorzaker van spanningsvolle situaties. Sterker nog: assertief zijn = je grenzen aangeven en beschermen. In deze training gaan we aan de slag met jouw werkgewoonten, mindset en je gedrags- en communicatiestijl.

Meer informatie
07-04-2020

Een down-to-earth training en exclusieve certificering voor trainers en coaches.

Meer informatie
14-04-2020

Mis jij ook veel van wat er bij de ander gebeurt? Heb jij ook wel eens het gevoel dat datgene waar het echt om gaat, niet op tafel komt? Ken jij jouw blinde vlek hoe je onder druk functioneert? Weet jij hoe je in één oogopslag ziet wat iemand niet zegt? Leer hoe je binnen 1 dag deze kennis en inzichten op doet!

Meer informatie
08-05-2020

Hulp nodig voor een onweerstaanbaar CV en Linkedin-profiel? Hoe presenteer ik mezelf met een onderscheidende pitch? Profileren en tegelijk authentiek overkomen?

Meer informatie

Zij zijn er beter van geworden