Open trainingen

Resultaat: 11 training(en)

Op aanvraag

Loop jij vaak over je grenzen heen? Ben je niet zo goed in staat om goed voor jezelf te zorgen naar anderen? Grenzen overschrijden is dé nummer 1 veroorzaker van spanningsvolle situaties. Sterker nog: assertief zijn = je grenzen aangeven en beschermen. In deze training gaan we aan de slag met jouw werkgewoonten, mindset en je gedrags- en communicatiestijl.

Meer informatie
18-09-2020

Wil jij je overtuigingskracht versterken? Je verbale en non-verbale vaardigheden aanscherpen voor lastige gesprekken en presentaties? Debatvaardigheden en gesprekstechnieken aanleren die jou nóg meer invloed geven in je rol als professional?

Meer informatie
29-09-2020

Mis jij ook veel van wat er bij de ander gebeurt? Heb jij ook wel eens het gevoel dat datgene waar het echt om gaat, niet op tafel komt? Ken jij jouw blinde vlek hoe je onder druk functioneert? Weet jij hoe je in één oogopslag ziet wat iemand niet zegt? Leer hoe je binnen 1 dag deze kennis en inzichten op doet!

Meer informatie
16-10-2020

Wil je in 2 dagen leren waar Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) in essentie om draait? Wil je je invloed vergroten of je communicatie versterken? Wil je weten hoe je positiever kunt denken, of wil je handvatten om je doelen om te zetten in resultaten?

Meer informatie
01-11-2020

Deze leiderschapstraining levert je inspiratie en een dieper inzicht op in jezelf en maakt je sterker als (toekomstig) coachend leidinggevende of als professional die 'leiding geeft zonder strepen'. Hierbij focus je niet alleen op je eigen kwaliteiten en potentieel, maar ook op talenten en beoogde sterke punten van collega's en je team, waardoor ook anderen met meer plezier betere resultaten leveren. Kortom, een werk-aan-jezelf-week als springplank naar de beste versie van jezelf.

Meer informatie

Zij zijn er beter van geworden