Open trainingen

Resultaat: 11 training(en)

Op aanvraag

Deze leiderschapstraining levert je inspiratie en een dieper inzicht op in jezelf en maakt je sterker als (toekomstig) coachend leidinggevende of als professional die 'leiding geeft zonder strepen'. Hierbij focus je niet alleen op je eigen kwaliteiten en potentieel, maar ook op talenten en beoogde sterke punten van collega's en je team, waardoor ook anderen met meer plezier betere resultaten leveren. Kortom, een werk-aan-jezelf-week als springplank naar de beste versie van jezelf.

Meer informatie
03-03-2021

Voor meer vitaliteit, werkgeluk en toekomstbestendigheid

Meer informatie
05-03-2021

Mis jij ook veel van wat er bij de ander gebeurt? Heb jij ook wel eens het gevoel dat datgene waar het echt om gaat, niet op tafel komt? Ken jij jouw blinde vlek hoe je onder druk functioneert? Weet jij hoe je in één oogopslag ziet wat iemand niet zegt? Leer hoe je binnen 1 dag deze kennis en inzichten op doet!

Meer informatie
12-03-2021

Krijg meer plezier, overzicht en balans in je werk! Loop jij vaak achter de feiten aan in je werk? Dat je geen grip krijgt op jouw situatie? Ervaar je werkdruk en een gehaast gevoel? Je krijgt inzicht in belemmeringen in je werkstijl die je hinderen in je eigen timemanagement. Tijdens deze training leer je prioriteren en belemmeringen herkennen wat resulteert in een gezondere werk-privé balans.

Meer informatie
09-04-2021

Wil je in 2 dagen leren waar Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) in essentie om draait? Wil je je invloed vergroten of je communicatie versterken? Wil je weten hoe je positiever kunt denken, of wil je handvatten om je doelen om te zetten in resultaten?

Meer informatie

Zij zijn er beter van geworden