Driedaagse training 'Optimaal Vitaal'

In de nazomer van 2016 vond de driedaagse training 'Optimaal Vitaal; fit en blij op het werk en privé' voor de eerste keer plaats. De training werd verzorgd door werkgeluksdeskundige en vitaliteitscoach Corrien de Jongh.

Thema’s tijdens de eerste twee dagen waren: de kracht van positief denken, relaties, stressmanagement, mindfulness en zingeving (wat is écht belangrijk voor mij?). Tijdens de derde dag kwamen de onderwerpen voeding en beweging aan bod, met als gastspreker orthomoleculair therapeut Dave van Brakel. De driedaagse training werd afgesloten met de presentaties van de Geluks- en Vitaliteitsplannen van de deelnemers. 

De kandidaten mochten tijdens deze dagen genieten van een uitgebreide lunch met vers bereide soep, salades, zadencrackers en fruit. Doordat de training plaatsvond in de Kriekenboogerd kon er gebruik worden gemaakt van het grote grasveld om een rondje te rennen maar ook van de schommels en trampoline om de vrije kind energie aan te wakkeren!

Bekijk hier het filmpje van de driedaagse:

Om deze video te bekijken dien je cookies te accepteren.

Reactie van één van de deelnemers:

“Ik wilde je bij deze nogmaals hartelijk bedanken voor de training Optimaal Vitaal! Het heeft me echt goed gedaan en enorm veel nieuwe inzichten gegeven. Zoveel zelfs dat ik niet eens weet waar ik moet beginnen. De training had een goede mix aan onderwerpen die allemaal met elkaar samenkomen en de locatie was inderdaad super! Ik vond ook dat Corrien de training erg leuk heeft gedaan. Ze is een heel natuurlijk en transparant persoon en ze geeft daardoor een heel betrokken gevoel als trainer. We hadden ook een erg fijne groep (heel divers!) wat een goede sfeer schepte waar alles bespreekbaar was en emoties er ook mochten zijn. Ik vond het oprecht jammer dat de training gisteren was afgelopen, dus mijn complimenten voor jullie!”

- Melanie Baaren- Haga, Ministerie van Buitenlandse Zaken-

 

Zij zijn er beter van geworden